Vienos skardos greitai pagaminamas patiekalas, kuriam nusilenks net didžiausi gurmanai.
Citrininėms krevetėms pagaminti reikia:
500 g LOCAL OCEAN šviežių krevečių
1 citrinos
2 citrinžolės stiebelių
100 g sviesto
Šaukštelio aitriosios paprikos dribsnių
10–12 česnako skiltelių
Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1. Citrinžolę sudaužykite virtuviniu plaktuku bukąja puse. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir jame pakaitinkite citrinžolės stiebelius mažiausioje kaitroje – sviestas turi ištirpti, bet nedegti.
2. Citriną supjaustykite skiltelėmis.
3. Į kepimo indą sudėkite LOCAL OCEAN šviežias krevetes, citrinos skilteles ir nuvalytas česnako skilteles. Užpilkite nukoštu sviestu. Užberkite aitriosios paprikos dribsnius, pabarstykite druska ir kepkite orkaitėje 190 °C temperatūroje apie 12–15 min, kol krevetės iškeps.
4. Patiekite gausiai pabarstę šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.
Skanaus!