Glotnutis „Mėlynių paukščių takas"


glotnutis
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


1 asm.

Gaminimas 5 min.


Reikia:

  • ½ drakono vaisiaus

  • 50 g šilauogių

  • 50 g juodųjų serbentų

  • 200 ml graikiško jogurto

  • 1 šaukštelio medaus

  • 1 šaukštelio aguonų


  1. Paryžietišku šaukšteliu išpjaukite rutuliukus iš drakono vaisiaus.

  2. Kelias uogas atidėkite papuošti. Likusias pusiau sutrinkite.

  3. Jogurtą sumaišykite su medumi ir lengvai įmaišykite uogas. Uogų ir jogurto masę sukrėskite į dubenėlį, puoškite atidėtomis uogomis, drakono vaisiaus rutuliukais, pabarstykite aguonomis.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg