Gastrokelionė po Prancūziją: 10 pažintinės kelionės patiekalų

Vyno padažai, tirštos sriubos, kepenėlės, šviežios daržovės, traškūs smidrai. Receptų skaitymas pažadina skonio ir uoslės receptorius, o patiekalų ragavimas teleportuoja kažkur į Prancūzijos pietus... Įspūdingos kelionės!


1. Kepenėlės su raudonuoju vynu


2. Gaidys vyne Coq au vin


3. Kriaušės su šokoladu ir lazdynų riešutais


4. Virti baltieji smidrai


5. Pyragas su Miunsterio sūriu


6. Elzasietiškas obuolių pyragas


7. Elzasietiška lęšių sriuba


8. Midijos su apelsinų padažu


9. Salotos su ančiuviais ir bulvytėmis fri


10. Krembriulė tarta su avietėmis



Skanaus!



TAIP PAT IŠBANDYKITE:

10 Italijos skonių