„Gaspar’s“ restorane rasti laisvą staliuką be rezervacijos teoriškai – realu, bet praktiškai – neįmanoma. Indų kilmės šefo Gasparo restorane svečių pilna nuolatos: ar tai – brunch, ar dienos pietūs, ar vakarienės metas. Restoranas, įsikūręs puikioje vietoje, tiek klientų sulaukia turbūt todėl, kad jame galima paragauti neeilinių dalykų ir išbandyti kitokius lietuviams mažai pažįstamus, tačiau priimtinus skonius. Tie ypatingi skoniai sukuriami panaudojant nedidelę magiją – specialius prieskonius, kurie atkeliauja iš pačios Goa salos, šefo Gasparo gimtinės.
Valerijos Stonytės nuotr.
Vilniaus gastronomijos savaitei Gasparas už 20 Eur iš tiesų žada nustebinti ir skaitytojams atkleidžia tik vieną – pagrindinį – patiekalą. Tai – putpelės gabalėliai su ridikėliais, artišoko traškučiais bei traškiu putpelės mėsos rutuliuku, papuoštu pušies šakelėmis. Likusius du patiekalus (užkandį bei desertą) galėsite išvysti ir paragauti patys „Gaspar’s“ restorane, tik nepamirškite iš anksto rezervuoti staliuko!
Valerijos Stonytės nuotr.
„Gaspar’s“ adresas: Pylimo g. 23-3
Darbo laikas: I–IV – 12:00–22:30 V – 12:00–23:00 VI – 12:00–23:00 VII – 10:00–20:00
Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.
NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms. Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB. Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!
Save
Comments