5–6 KIETAVIŠKIŲ salotų lapų
Saujelės sultenių
1 nedidelės cukinijos
2 nuvalytų topinambų
1–2 apelsinų
30 g sėklų mišinio salotoms
Žiupsnelio cinamono
5–6 mėtų šakelių
2–3 ANAMMA sojos kepsnelių
Aliejaus (kepti)
Šlakelio FELIX garstyčių ir medaus padažu (patiekti)
KIETAVIŠKIŲ salotų lapus suplėšykite ir sudėkite į serviravimo lėkštę. Taip pat suberkite ir sultenes. Supjaustykite cukinijas, topinambus ir apelsinus. Viską suberkite į indą su salotų lapais.
Paskrudinkite sausoje keptuvėje sėklas. Kai lengvai apskrus – suberkite jas ant salotų. Salotas lengvai pabarstykite cinamonu ir smulkintomis mėtomis.
ANAMMA sojų kepsnelius pakepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Kepsnelius dėkite kepti neatitirpintus. Kepkite po 3–4 min. iš kiekvienos pusės. Iškepusius išimkite ir supjaustykite.
Kepsnelius sudėkite ant salotų, pagardinkite viską FELIX garstyčių ir medaus padažu. Puoškite mėtų šakele.