„Eringi“ grybai su keptais lapiniais kopūstais


„Eringi“ grybai su keptais lapiniais kopūstais, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 6 vnt. „eringi“ (karališkasis trimitas) grybų

  • 300 g lapinių kopūstų lapų

  • 1 aitriosios paprikos

  • 1 raudonojo svogūno

  • 2 šauktų grūdėtųjų garstyčių

  • 6 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukšto ryžių acto

  • 2 obuolių

1. Grybus, obuolius ir svogūną supjaustykite plonomis riekelėmis. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus. Kai viskas apkeps, dėkite į lėkštę su virtuviniu rankšluosčiu, kad susigertų visi riebalai.

2. Toje pačioje keptuvėje apkepkite lapinių kopūstų lapus. Perdėkite į lėkštę ir ant viršaus uždėkite keptus grybus, svogūną ir obuolius.

3. Salotas pagardinkite aitriąja paprika ir padažu, sumaišytu iš garstyčių, acto ir likusio alyvuogių aliejaus.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg