4 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
6 vnt. „eringi“ (karališkasis trimitas) grybų
300 g lapinių kopūstų lapų
1 aitriosios paprikos
1 raudonojo svogūno
2 šauktų grūdėtųjų garstyčių
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukšto ryžių acto
2 obuolių
1. Grybus, obuolius ir svogūną supjaustykite plonomis riekelėmis. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus. Kai viskas apkeps, dėkite į lėkštę su virtuviniu rankšluosčiu, kad susigertų visi riebalai.
2. Toje pačioje keptuvėje apkepkite lapinių kopūstų lapus. Perdėkite į lėkštę ir ant viršaus uždėkite keptus grybus, svogūną ir obuolius.
3. Salotas pagardinkite aitriąja paprika ir padažu, sumaišytu iš garstyčių, acto ir likusio alyvuogių aliejaus.
Comments