top of page

Didkepsnis su kalėdiniu padažu


Didkepsnis su kalėdiniu padažu, vmg receptas

1 asm.

Gaminimas 20 min.

Reikia:

  • 1 arba kelių sausai brandintos jautienos didkepsnių

  • Kelių rozmarino šakelių

  • 1 mango

  • Kelių šaukštų „teriyaki” padažo

  • 150 g marinuotų paprikų

  • Šlakelio aliejaus

  • Druskos, juodųjų pipirų

1. Didkepsnį dėkite į gerai įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus ir šakele rozmarino. Apkepkite po kelias minutes iš abiejų pusių. Jei mėgstate labiau iškepusią mėsą, baikite kepti orkaitėje.

2. Kitoje keptuvėje su aliejumi apkepkite stambiai pjaustytą mangą, paprikas ir rozmarino šakelę, pipirus. Sutrinkite ingredientus maisto smulkintuvu.

3. Pakaitinkite dar kelias minutes supylę „teriyaki” padažą.

4. Patiekite su didkepsniu ir mėgstamu garnyru.


Comments


Naujausi įrašai

bottom of page