Didkepsnis su kalėdiniu padažu


Didkepsnis su kalėdiniu padažu, vmg receptas

1 asm.

Gaminimas 20 min.

Reikia:

  • 1 arba kelių sausai brandintos jautienos didkepsnių

  • Kelių rozmarino šakelių

  • 1 mango

  • Kelių šaukštų „teriyaki” padažo

  • 150 g marinuotų paprikų

  • Šlakelio aliejaus

  • Druskos, juodųjų pipirų

1. Didkepsnį dėkite į gerai įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus ir šakele rozmarino. Apkepkite po kelias minutes iš abiejų pusių. Jei mėgstate labiau iškepusią mėsą, baikite kepti orkaitėje.

2. Kitoje keptuvėje su aliejumi apkepkite stambiai pjaustytą mangą, paprikas ir rozmarino šakelę, pipirus. Sutrinkite ingredientus maisto smulkintuvu.

3. Pakaitinkite dar kelias minutes supylę „teriyaki” padažą.

4. Patiekite su didkepsniu ir mėgstamu garnyru.


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg