Desertiniai mangų-kokosų rutuliukai


Desertiniai mangų-kokosų rutuliukai, vmg receptas
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

3-4 asm.

Gaminimas 10 min.


Reikia:

  • 50 g džiovintų mangų

  • 75 g kokosų drožlių

  • 5 datulių be kauliukų

  • 2 šaukštų kokosų aliejaus (pašildyto iki skystos konsistencijos)

  • 3 lašų citrinų eterinio aliejaus, tinkamo maistui, arba 1/2 tarkuotos citrinos žievelės

  • Žiupsnelio druskos

1. Visus ingredientus sudėkite į galingą maisto smulkintuvą ir malkite iki rupios masės.

2. Formuokite nedidelius rutuliukus, apvoliokite juos kokosų drožlėse ir dėkite į šaldytuvą 2 val.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg