Dešrelės – saugusiųjų, vaikų ar niekieno maistas? (Laidos įrašas)

Dešreles supa daugybė mitų, pavyzdžiui, kad gaminant dedamas tualetinis popierius, kad jose – vieni mėsos pakaitalai ir panašiai. Tačiau ne viena karta užaugo valgydama dešreles, mamos ir toliau jas duoda savo vaikams, dešrelės patiekiamos tiek darželiuose, tiek mokyklose, tiek ligoninėse. Laidos „Skonio iššūkis“ metu Alfas Ivanauskas ir Rima Aukštuolytė kartu su specialistais ieškojo atsakymo, ar dešrelės mums draugas, ar priešas, išsiaiškino, kaip jos gaminamos ir kaip skaityti jų etiketes.

Laidoje diskutuoja – maisto technologė Raminta Bogušienė, gydytoja-dietologė Kristina Jasmontienė, Lietuvos mėsos perdirbėjų asociacijos direktorius Egidijus Mackevičius.

„Žinių radijo“ eteryje susitinkame kiekvieną ketvirtadienį, 16:08 val.


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg