
4 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
4 dešrelių
4 dešrainių bandelių
1 svogūno
kelių skiltelių česnako
1 šaukšto pomidorų pastos
300 g raugintų kopūstų
1 šaukšto aštraus padažo (tinka „sriracha”)
žiupsnelio Kajeno paprikos
alyvuogių aliejaus (kepti)
30 g sviesto
druskos, juodųjų pipirų
1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite svieste su šlakeliu aliejaus, kol suminkštės.
2. Sudėkite smulkiai supjaustytas česnako skilteles, pomidorų pastą ir pakepkite dar keliais minutes.
3. Sudėkite kopūstus, įpilkite actą, aštrų padažą, pagardinkite druska, Kajeno paprika bei juodaisiais pipirais ir troškinkite ant nedidelės kaitros apie 20 minučių.
4. Dešreles iškepkite keptuvėje arba ant grotelių.
5. Į bandeles sudėkite dešreles ir paruoštus kopūstus.