Dešrainį būtų galima apibūdinti kaip iškylų senbuvį arba patiekalą, kurį renkamės, kai norime pavalgyti greitai. Nors dešrelė yra privalomas klasikinio dešrainio ingredientas, jau esame įrodę, kad, nesilaikydami nusistovėjusių kanonų ir drąsiai eksperimentuodami, galite atrasti nepaprastai gardžių šio patiekalo variacijų. Išbandykite ir šią – paragavę ne tik norėsite dar, bet ir pamiršite, kad anksčiau dešrainį valgydavote su dešrele.
Išskirtinis dešrainis be dešrelių
Jums reikės:
4 dešrainio bandelių 1 mango 1 svogūno 2 pomidorų 100 g čioriso dešros 80 g marinuotos paprikos 80 g GERMANTO TILSIT sūrio saujelės šviežių kalendrų druskos, pipirų aliejaus (kepti)
1. Dešrainio bandeles perpjaukite iš viršaus. 2. Kubeliais supjaustykite svogūną, pomidorus, mangą, čioriso dešrą ir papriką. Apkepkite keptuvėje. Pagardinkite druska ir pipirais. 3. Ant dešrainio bandelių dėkite čioriso įdarą ir paplėšykite GERMANTO TILSIT sūrio. Įdėkite į orkaitę su viršutiniu kaitinimu, kad sūris išsilydytų. 4. Papuoškite šviežiomis kalendromis.
Norite pamatyti gaminimo procesą žingsnis po žingsnio? Siūlome peržiūrėti „VirK Akademijos“ vaizdo pamoką. Čia kulinarinius įgūdžius galite tobulinti visiškai nemokamai, o jums padės savo sričių profesionalai! Svarbu: visą turinį gali matyti tik registruoti vartotojai.
Trūksta daugiau idėjų, kaip nustebinti svečius? Išbandykite sūrio marinatą, kuriuo pagardintos alyvuogės bus išgraibstytos akimirksniu arba paruoškite vištienos sparnelius, pagardintus netikėtu šoninės ir aviečių deriniu.
Ieškote daugiau galimybių tobulinti kulinarinius įgūdžius ir išbandyti gardžiausius receptus? Registracija trunka vos kelias minutes!
Comments