Daržovingas gaspačas (Receptas)

Gaspačas, bet kiek kitoks. Šaltas, daržovių pilnas patiekalas ir atgaivins, ir pasotins, ir maloniai nuteiks.

Lengvas receptas.


Gaspačas, Alfo Ivanausko receptas, šalta sriuba

4 asm

Gaminimas 15 min.


Gaspačui pagaminti reikia:

  • 1 ryšelio mėgstamų prieskoninių žolelių

  • 500 g prinokusių saldžių pomidorų

  • 2–3 ančiuvių puselių

  • 2 skiltelių česnako

  • Citrinos sulčių (pagal skonį)

  • 30 ml aliejaus Cukraus ir druskos (pagal skonį)

  • Pomidorų, agurkų, paprikų, salierų lapkočių, maistinių ledukų (patiekti)


1. Nupjaukite žolelių kotelius, nes bus naudojami tik lapeliai.

2. Visus produktus sriubai sutrinkite kartu plaktuvu. Daržoves patiekti supjaustykite smulkiais kubeliais, sudėkite jas į lėkštę.

3. Užpilkite pomidorų mišinio ant daržovių, uždėkite ledukų.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg