top of page

Dėl jų kriaušes vilksite maišais: 3 mėgstamiausi desertai su kriaušėmis



Ar sutiksite, kad kriaušės yra nepelnytai nuvertintos? Na, pasinaudoję šiais receptais padėsite joms ir vėl užlipti ant scenos. Kriaušės pasislėps sausainiuose, sluoksniuočiuose ir tartaletėse!

Sausainiai „Kriaušės“

Reikės: 250 g maltų migdolų , 100 g manų kruopų, 120 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio plius“, 1 šaukštelio DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile, nutarkuotos vieno apelsino žievelės, 3 kiaušinių baltymų, 30 ml apelsinų sulčių, DANSUKKER cukraus miltelių (apvolioti).

Visą receptą rasite ČIA.

Sluoksniuočiai su kriaušėmis

Reikės: 2 kriaušių, 1 šakelės rozmarino, 1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos lapeliais, 50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio plius“, 1 kiaušinio (patepti), 30 g DANSUKKER nerafinuoto rudojo cukranendrių cukraus.

Visą receptą rasite ČIA.

Sūrio tartaletės su kriaušėmis

Reikės: 140 g grietinėlės sūrio, 40 g minkšto sviesto, 50 g DANSUKKER cukraus miltelių, 1 kiaušinio, 300 g miltų. Įdarui: 2 kriaušių, 250 g grietinėlės sūrio arba kepinių varškės, 50 g DANSUKKER cukraus miltelių, 30 g DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile, 1 kiaušinio, 100 g grietinės.

Visą receptą rasite ČIA.

Naujausi įrašai

bottom of page