Ar sutiksite, kad kriaušės yra nepelnytai nuvertintos? Na, pasinaudoję šiais receptais padėsite joms ir vėl užlipti ant scenos. Kriaušės pasislėps sausainiuose, sluoksniuočiuose ir tartaletėse!
Sausainiai „Kriaušės“
Reikės: 250 g maltų migdolų , 100 g manų kruopų, 120 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio plius“, 1 šaukštelio DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile, nutarkuotos vieno apelsino žievelės, 3 kiaušinių baltymų, 30 ml apelsinų sulčių, DANSUKKER cukraus miltelių (apvolioti).
Visą receptą rasite ČIA.
Sluoksniuočiai su kriaušėmis
Reikės: 2 kriaušių, 1 šakelės rozmarino, 1 pakelio šaldytos sluoksniuotos tešlos lapeliais, 50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio plius“, 1 kiaušinio (patepti), 30 g DANSUKKER nerafinuoto rudojo cukranendrių cukraus.
Visą receptą rasite ČIA.
Sūrio tartaletės su kriaušėmis
Reikės: 140 g grietinėlės sūrio, 40 g minkšto sviesto, 50 g DANSUKKER cukraus miltelių, 1 kiaušinio, 300 g miltų. Įdarui: 2 kriaušių, 250 g grietinėlės sūrio arba kepinių varškės, 50 g DANSUKKER cukraus miltelių, 30 g DANSUKKER vanilinio cukraus su natūralia vanile, 1 kiaušinio, 100 g grietinės.
Visą receptą rasite ČIA.