Cukrinė velykinė boba




Reikia:

  • 30 g minkšto sviesto

  • 50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 3 kiaušinių

  • 180 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 300 g grietinės

  • 220 g miltų

  • 2 šaukštelių kepimo miltelių


  1. Formą patepkite sviestu.

  2. Pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi.

  3. Išplakite kiaušinius su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“.

  4. Sudėkite grietinę, plakite, kol susimaišys.

  5. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais.

  6. Suberkite miltų mišinį.

  7. Trumpai paplakite.

  8. Sukrėskite į formą.

  9. Kepkite apie 45 min. iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje.  


Skanaus!


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg