Cukinijų blynai su silkės padažu


Cukinijų blynai su silkės padažu, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

Blynams:

  • 400 g cukinijos

  • 5 šaukštų miltų

  • 50 g tarkuoto fermentinio sūrio

  • ½ ropinio svogūno

  • 1 kiaušinio

  • 1 skiltelės česnako

  • žiupsnelio kapotų petražolių ir krapų

  • druskos, pipirų

  • aliejaus kepti

Patiekti:

  • 4 šaukštų marinuotų kelmučių

  • 4 šaukštelių lašišų ikrų

  • 200 g ZIGMO „Bocmano“ silkių filė garstyčių padaže

  • krapų ir svogūnų laiškų papuošti

  • 400 g cukinijos

1. Blynams: per burokinę tarką sutarkuokite cukiniją. Suberkite tarkuotą sūrį, smulkintą svogūną, česnaką, prieskonines žoleles, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais ir maišydami suberkite miltus.

2. Keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepkite nedidelius blynelius. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

3. Į lėkštes sudėkite iškeptus blynus, ant jų arba šalia dėkite silkės gabalėlių, užberkite ikrų ir kelmučių. Papuoškite krapų šakelėmis ir svogūnų laiškais.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg