Cinamono ir apelsinų biskvitas


Reikia:

  • 1 tarkuotos apelsino žievelės

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • 1 šaukštelio DAN SUKKER vanilinio cukraus

  • 7–8 šaukštų miltų

  • 1 indelio saldinto sutirštinto pieno

  • 3 kiaušinių

  • 1 šaukštelio cinamono


1. Sutirštintą pieną išplakite su kiaušinių tryniais, tarkuota žievele, vaniliniu cukrumi ir cinamonu.

2. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus.

3. Iki standžių putų išplakite baltymus ir atsargiai supilkite juos į masę.

4. Paruoštą tešlą supilkite į torto formą.

5. Kepkite 175 °C orkaitėje apie 20 min.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg