Prie kavos ir arbatos: cinamoniniai ryžių sausainiai


Cinamoniniai ryžių sausainiai, Verdu ir kepu, saldūs, receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Gaminimo laikas: 40–45 min.

Porcijų skaičius: 600 g

Lengvas receptas


Cinamoniniams ryžių sausainiams reikia:

  • 120 g DANSUKKER rudojo cukraus sirupo

  • 100 g VILNIUS kepiniams margarino

  • 2 vnt. kiaušinių

  • 150 g DANSUKKER cukraus

  • 30 g cinamono

  • 15 g malto imbiero

  • 450 g ryžių miltų

  • 30 g kepimo miltelių

  • 50 g DANSUKKER cukraus pudros

  1. Kiaušinius išplakite su DANSUKKER cukrumi ir DANSUKKER cukraus sirupu.

  2. Į kiaušinių plakinį suberkite miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.

  3. Sudėkite VILNIUS kepiniams margariną ir viską gerai išminkykite iki vientisos masės.

  4. Tešla turi būti trapi. Formuokite sausainius: apvalius kamuoliukus, apie 15–20 g.

  5. Kepkite orkaitėje 15–20 min. 180 0C temperatūroje.

  6. Iškeptus sausainius atvėsinkite ir apibarstykite DANSUKKER cukraus pudra.


Orkaitę galite įsigyti www.pigu.lt