Charizmatiškoji Dovilė Filmanavičiūtė: kiekviena SKONIO IŠŠŪKIO laida yra atradimas!

Nuo šiol Dovilę Filmanavičiūtę matysite dar viename naujame aplua! Jau šį sekmadienį startuosiančioje laidoje SKONIO IŠŠŪKIS ji dalinsis lengvais, kiekvienam įgyvendinamais receptais. O su kokiomis pagundomis ir iššūkiais ji nuolat susiduria savo virtuvėje? Apie tai sužinosite šiame interviu tik VMGonline.lt skaitytojams!



Jūsų gyvenime ir taip nestinga iššūkių, kaip nusprendėte imtis dar vieno?

Pasiūlymas tapti laidos vedėja man buvo ne iššūkis, o tiesiog džiaugsmo uraganas. Nepatikėsite, bet sutikau ja tapti per milisekundę. Gaminti man labai patinka, o valgyti – dar labiau. O kur dar kameros, kai galiu dalintis savo patirtimis ir emocijomis. Tad ši laida yra visai tai apjungiantis nutikimas mano gyvenime.


Ko galime tikėtis šioje kulinarinėje laidoje?

SKONIO IŠŠŪKIS yra laida, kurią galėsite stebėti kiekvieną sekmadienį tik VMGonline.lt portale. Laidos pavadinimas sufleruoja, kad vos iš kelių ingredientų gaminsime patiekalus, kurie pribloškia savo skoniais. Jau nufilmavome 6 laidas ir, patikėkite manim, visi ruošti patiekalai yra super wow.


Tikiuos, kad įkvėpsiu naujiems eksperimentams virtuvėje, tad kviečiu po laidos dalintis savo kulinariniais atradimais tiek feisbuke, tiek instagrame.


Man pačiai buvo didelis atradimas, kad pakanka vos kelių baklažanų, svogūno, paprikos, lęšių ir iš jų pasigaminsite ne tik sveiką, lengvą, bet ir savo skoniu į Rytus nukeliančiu patiekalą. Toks ir yra laidos tikslas, kad visi patiekalai stebintų skoniu ir būtų itin lengvai pagaminami. Juk tai ir yra tikrasis iššūkis kiekvienam gaminančiam!



Gal galite atskleisti su kokiais mitybos iššūkiais susiduriate?

Man didžiausias iššūkis mityboje yra režimas. Esu šiuo klausimu gan chaotiškas žmogus, tad tam, kad į dienos režimą įtalpinčiau pusryčius, kurie yra geros dienos garantas, prireikė laiko.

Vis dar susiduriu ir su iššūkiu nepersivalgyti naktimis. Kadangi šiuo metu be visų veiklų, gyvenime atsirado svarbiausias gyvenimo projektas, kartais tik aštuntą valandą vakaro supranti, kad dar esi nieko nevalgęs. Nebent užkabinusi kokį seilėtą sūnaus šaukštą su jogurtu.


Kokius pokyčius karantinas įnešė į Jūsų virtuvę?

Karantino metu jau pirmąją savaitę pastebėjau, kad žymiai mažiau švaistome maisto. Ir kiek gardumynų galima pasigaminti tiesiog iš to, kas guli nepaliesta mūsų spintelėse ir stalčiuose! Žinoma, pagaliau atsiranda laiko ir maisto planavimui.