Retro stiliaus interjeru, populiariausiais gėrimais, gera muzika, gurmaniškais fusion virtuvės valgiais garsėjantis baras „California Tapas & Wine“ – puiki vieta ir kolegiškiems pietums, ir vakarėliui iki paryčių. Su lapkričio 7–13 dienomis čia lauksiančiu Vilniaus gastronomijos savaitės meniu supažindina virtuvės šefė Aldona Gečienė.
Vilniaus gastronomijos savaitės meniu: kaina 1 asmeniui – 10 Eur
Natūralus antienos kepenėlių paštetas su šviežiomis figomis, figų-balzaminio acto kremu ir trumų žele
Valerijos Stonytės nuotr.
Ėrienos ravioliai su jautienos padažu, parmezano sūriu, džiovintomis alyvuogėmis ir žaluma
Valerijos Stonytės nuotr.
„California Tapas & Wine“ adresas: Subačiaus g. 2, Vilnius. Darbo laikas: I–III – 11:00–01:00, IV–VI – 11:00–05:00, VII – 11:00–01:00.
Daugiau informacijos apie šį ir kitus restoranus, dalyvaujančius Vilniaus Gastronomijos savaitėje, ieškokite ČIA.
NE TIK RAGAUK, BET IR VERTINK
Fotografuok labiausiai patikusį Vilniaus gastronomijos savaitės patiekalą, siųsk nuotrauką su trumpu komentaru ir savo vardu bei pavarde į VMGonline.lt FB ir galbūt tu laimėsi specialius VMG prizus. Tas restoranas, kurio nuotraukų Vilniaus gastronomijos savaitės lankytojai atsiųs daugiausiai, gaus piniginį prizą – čekį, išleisti VMG paslaugoms.
Rink geriausią Vilniaus gastronomijos savaitės padavėją, siųsk jo vardą ir pavardę su trumpu komentaru į VMGonline.lt FB. Daugiausiai pagyrų sulaukęs padavėjas bus apdovanotas specialiu VMG prizu!
Vartodami alkoholį rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.