
5-6 asm.
Gaminimas 20 min.
Zzz 6 val.
Reikia:
200 g burokėlių
250 ml vandens
50 ml citrinų sulčių
1 sveiko gvazdikėlio
50 g medaus
30 ml džino
1 šaukšto citrinos žievelės geltonojo sluoksnio
Žiupsnelio maltų gvazdikėlių
200 g nuvalyto ir supjaustyto ananaso
1. Burokėlius supjaustykite kubeliais, užpilkite vandeniu ir citrinų sultimis, įdėkite gvazdikėlį ir virkite 10 min.
2. Ataušinkite ir sumaišykite su likusiais produktais. Susmulkinkite smulkintuvu, jei masė per tiršta – galite įpilti nuoviro, kuriame virė burokėliai.
3. Gautą masę supilkite į metalinį indą ir maždaug 4 val. dėkite į šaldiklį.
4. Kas valandą išimkite iš šaldiklio ir permaišykite masę šakute.