Reikia:
3-4 vienodo vid. dydžio bulvių
Druskos
Šviežiai grustų juodųjų pipirų
100 g tarkuoto puskiečio sūrio
1 šaukšto MALSENA v.g. kviečių miltų
125 g kreminio sūrelio
Ryšelio petražolių
Ryšelio krapų
TERRA CRETA alyvuogių aliejaus
Šiam patiekalui gaminti bulves rinkitės vienodo dydžio, lygias. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros. Išklokite kepimo popieriumi skardą, popierių pašlakstykite TERRA CRETA aliejumi.Bulves supjaustykite labai plonais griežinėliais (geriausia – specialia pjaustykle).Bulvių griežinėlius sudėkite ant skardos vienu sluoksniu tolygiai į stačiakampį. Pabarstykite druska, pipirais, MALSENA v.g. kviečių miltais. Užberkite dalį tarkuoto sūrio ir šaukite į orkaitę. Kepkite apie 15 min. Išimkite.Supjaustykite petražoles ir krapus, suberkite ant sūrio, sudėliokite ant viršaus kreminį sūrelį ir atsargiai suvyniokite padedami sau kepimo popieriumi. Viršų užberkite likusiu tarkuotu sūriu.Šaukite į orkaitę ir kepkite apie 30 minučių. Ar bulvės iškepusios, patikrinkite įsmeigę medinį iešmelį.