Bulvių košė su briuselio kopūstais


Bulvių košė su briuselio kopūstais, vmg receptas

4-6 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 1 kg vidutinio dydžio bulvių

  • 150–200 ml pieno

  • 50 g sviesto

  • 200 g briuselinių kopūstų

  • druskos, pipirų

1. Susmulkinkite valytas bulves, užpilkite vandeniu, pasūdykite ir išvirkite.

2. Pasūdytame vandenyje apvirkite briuselinius kopūstus ir elektriniu smulkintuvu sutrinkite iki vientisos masės.

3. Sutrinkite bulves, užpilkite verdančiu pienu su sviestu, sudėkite kopūstų tyrę, pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg