Brusketos su persikais ir itališku kumpiu


Brusketos su persikais ir itališku kumpiu, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 4 riekelių šviesios čiabatos

  • 4 šaukštelių rikotos

  • 1 prinokusio persiko

  • 4 riekelių Parmos kumpio

  • druskos, pipirų

  • keleto gražgarsčių lapelių papuošti

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

1. Duoną apšlakstykite aliejumi ir paskrudinkite orkaitėje. Atvėsinkite.

2. Persiko gabalėlius paskrudinkite ant kepsninės arba ant keptuvės kepsniams kepti.

3. Skrudintą duoną aptepkite rikota, pagardinkite druska ir pipirais. Ant viršaus sudėkite persiko gabalėlius ir kumpį.

4. Papuoškite gražgarsčių lapeliais. Lengvai apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg