
Reikia:
4 riekelių CEZARIO batono
1 šaukšto geros kokybės alyvuogių aliejaus
4 šaukštų humuso
Saujos virtų avinžirnių
1–2 apvirtų lapinių kopūstų lapų
Kopūstų padažui:
2 šaukštų aliejaus
1 šaukšto garstyčių
1 šaukšto balzaminio acto
1 smulkintos skiltelės česnako
Žiupsnelio druskos
1. Dėkite CEZARIO batono riekeles į skardą, šaukite į stipriai įkaitintą orkaitę (orkaitės t-ra 200 °C). Naudokite grilio funkciją. Kepkite iš abiejų pusių. Iškepusias batono riekeles pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
2. Produktus, skirtus kopūstų padažui, sumaišykite, trumpai palaikykite jame apvirtus kopūstų lapus. Išgriebkite, nuvarvinkite.
3. Skrudintą batoną patepkite humusu, uždėkite kopūstų lapų ir virtų avinžirnių.
* Pagrindinė brusketos taisyklė – paskrudinkite duoną taip, kad ji būtų traški iš išorės, bet minkšta viduje. * CEZARIO batoną taip pat galite skrudinti grilinėje keptuvėje ar skrudintuve.