Brusketa su baravykų užtepėle ir saulėje džiovintais pomidorais


Bagetė su baravykų užtepėle, užkandis, receptai, Verdu ir kepu
Šarūno Jaskutėlio nuotr.


Baravykų užtepėlei pagaminti reikės:

  • 1 vnt. šviesios bagetės

  • 70 g šaldytų arba džiovintų baravykų

  • 40 g saulėje džiovintų pomidorų

  • 100 g svogūno

  • 100 g kreminio sūrio

  • 150 g konservuotų pupelių

  • 50 g parmezano sūrio

  • 50 g BON CHANCE grybų skonio duonos traškučių

  • 3 skiltelių česnako

  • 15 g šviežių žolelių

  • Druskos

  • Pipirų


Orkaitę galite įsigyti ČIA


1. Jei baravykai džiovinti – išmirkykite juos, jei baravykai šaldyti – galite juos tik apkepti kartu su svogūnais (kaip ir rodžiau laidoje).

2. Baravykus sutrinkite trintuvu arba kokteiline, dėkite kreminį sūrį, saulėje džiovintus pomidorus, parmezano sūrį, pupeles, pagardinkite d