top of page

Bolivinių balandų ir sūrio apkepas su cukinijomis




6–8 asm.

Gaminimas 20 min.

Kepimas 50–60 min.

Orkaitės t-ra 170 °C


Reikia:

  • 200 g varškės

  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 2 stiklinių virtų bolivinių balandų

  • Nedidelio ryšelio laiškinių česnakų

  • 1 skiltelės česnako

  • 3–4 šakelių šviežių petražolių

  • 2 kiaušinių

  • 2–3 šaukštų viso grūdo miltų

  • Žiupsnelio druskos

  • 1 cukinijos

  • 6–8 vyšninių pomidoriukų

  • Įvairių daržovių, kietojo sūrio (patiekti)


  1. Sumaišykite varškę, kietąjį sūrį, bolivines balandas, supjaustytus laiškinius česnakus, susmulkintą česnaką ir labai smulkiai supjaustytas petražoles. Įmaišykite kiaušinius ir miltus. Įberkite druskos.

  2. Cukiniją supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į varškės-balandų masę. Sukrėskite ją į keksinę pailgą formą (10 x 26 cm), ant viršaus sudėkite perpjautus pomidoriukus.

  3. Kepkite 50–60 min. iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekite su daržovėmis ir sūriu.


Skanaus!

Comentarios


Naujausi įrašai

bottom of page