6–8 asm.
Gaminimas 20 min.
Kepimas 50–60 min.
Orkaitės t-ra 170 °C
Reikia:
200 g varškės
50 g tarkuoto kietojo sūrio
2 stiklinių virtų bolivinių balandų
Nedidelio ryšelio laiškinių česnakų
1 skiltelės česnako
3–4 šakelių šviežių petražolių
2 kiaušinių
2–3 šaukštų viso grūdo miltų
Žiupsnelio druskos
1 cukinijos
6–8 vyšninių pomidoriukų
Įvairių daržovių, kietojo sūrio (patiekti)
Sumaišykite varškę, kietąjį sūrį, bolivines balandas, supjaustytus laiškinius česnakus, susmulkintą česnaką ir labai smulkiai supjaustytas petražoles. Įmaišykite kiaušinius ir miltus. Įberkite druskos.
Cukiniją supjaustykite kubeliais ir įmaišykite į varškės-balandų masę. Sukrėskite ją į keksinę pailgą formą (10 x 26 cm), ant viršaus sudėkite perpjautus pomidoriukus.
Kepkite 50–60 min. iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekite su daržovėmis ir sūriu.
Skanaus!
Comentarios