4 asm.
Gaminimas 1 val. 20 min.
Reikia:
4 batatų (po 300–400 g)
1 skardinės Raudonųjų pupelių HEINZ
150 g špinatų
2 skiltelių česnako
1 nedidelio saldžiojo svogūno
1–2 šakelių čiobrelio
Žiupsnelio druskos
Aliejaus (kepti)
1. Supjaustykite svogūną ir susmulkinkite česnaką. Pakepinkite daržoves keptuvėje su aliejumi, kol svogūnai taps permatomi ir suminkštės.
2. Suberkite raudonąsias pupeles HEINZ, sudėkite čiobrelį ir pakaitinkite, kol pupelės sušils. Tuomet suberkite špinatus, pamaišykite ir kepkite, kol jie nuvys. Pasūdykite.
3. Išimkite čiobrelį. Pupeles ir špinatus atidėkite arba sudėkite į atskirą indelį.
4. Batatus gerai nuplaukite, šlapius suvyniokite į aliuminio foliją. Sudėkite į žarijas ir kepkite, kol taps minkšti.
5. Išvyniokite, įpjaukite, pabarstykite druska ir įdėkite pupelių bei špinatų įdaro.
Comments