Bananų keksas


Reikia:

  • 120 g sviesto

  • 3 bananų

  • 1,5 stiklinės grikių miltų

  • 1/3 stiklinės rudojo cukraus

  • 1 kiaušinio

  • 1 šaukštelio cinamono

  • 4 šaukštų juodųjų serbentų uogienės


1. Ištirpinkite ir atvėsinkite sviestą.

2. Bananus šakute sutrinkite su cukrumi, kiaušiniu ir uogiene.

3. Bananų masę supilkite į sviestą, išmaišykite.

4. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus. Permaišykite. Supilkite į kekso formą.

5. Kepkite 180 °C orkaitėje apie 30 min.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg