8-10 asm.
Gaminimas 15 min.
Zzz 12 val.
Reikia:
300 g baltojo šokolado
150 g sviesto
150 g varškės
100 g morengų
3 šaukštų džiovintų spanguolių
1 šaukšto romo
3 šaukštų nesūdytų pistacijų
1 šaukštelio tarkuotos žaliosios citrinos žievelės
50 g kokosų drožlių
1. Stačiakampę formą (12×24 cm) išklokite kepimo popieriumi. Spanguoles užmerkite rome.
2. Minkštą sviestą ištrinkite su varške iki vientisos masės.
3. Supilkite ištirpintą ant garų vonelės ir ataušintą baltąjį šokoladą ir išmaišykite. Į gautą masę sudėkite sutrupintus morengus, kokosų drožles, nuspaustas spanguoles, sutrupintas pistacijas ir žaliosios citrinos žievelę.
4. Viską išmaišykite, išlyginkite formoje ir dėkite į šaldiklį. Prieš patiekdami perkelkite formelę iš šaldiklio į šaldytuvą 20 min.
Comments