Baltųjų ridikų sriuba su pievagrybiais ir kedro riešutais


Reikia:

  • 200 g pievagrybių

  • 400 g baltųjų ridikų

  • 1 l kefyro

  • 100 g špinatų

  • saujos kedro riešutų

  • saujos česnakų daigų

  • šaukštelio cukraus

  • pipirų, druskos

  • aliejaus


1. Supjaustykite pievagrybius ir pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus.

2. Kepintus grybus maisto smulkintuvu susmulkinkite su baltaisiais ridikais, kefyru, šaukšteliu cukraus, druska ir pipirais.

3. Lėkštėse išdėliokite špinatus, kedro riešutus, česnakų daigus ir užpilkite kefyro mišiniu.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg