Baklažanai, įdaryti mėsa




4 asm.

Gaminimas 10 min.

Zzz 10 min.

Kepimas 10 min.

Kepimas 20 min.

Orkaitės temperatūra 180 °C

Reikia:

  • 2 baklažanai

  • 600 g Bolonijos ragu

  • Aliejaus

  • ½ šaukštelio džiovinto čiobrelio (arba kelios šakelės šviežio)

  • Druskos

  • 120–150 g fetos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  1. Baklažanus perpjaukite pusiau, įpjaukite minkštimą grotelių forma, pabarstykite druska ir atidėkite 10 minučių.

  2. Nusausinkite išsiskyrusį skystį popieriniais rankšluosčiais, patepkite aliejumi (arba galite naudoti purškiamą aliejų) ir šaukite į orkaitę 10 minučių, kad baklažanas suminkštėtų.

  3. Ragu sumaišykite su smulkintu čiobreliu. Uždėkite jo ant baklažanų. Ant viršaus patrupinkite fetos.

  4. Šaukite į orkaitę ir kepkite dar 15–20 minučių.

  5. Pabarstykite šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.

Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg