top of page

Azijietiški greitieji kopūstų blyneliai



Reikia:

  • 175 g kvietinių miltų

  • 25 g ryžių miltų

  • 1 šaukštelio druskos

  • 1 šaukštelio cukraus

  • žiupsnelio maltų juodųjų pipirų

  • 1 kiaušinio

  • 400 g kopūsto

  • ryšulėlio svogūnų laiškų

  • kelių skiltelių česnako

  • žiupsnelio druskos

  • aliejaus kepimui


  1. Dubenyje sumaišykite miltus, druską, cukrų, pipirus ir vandenį.

  2. Įmuškite kiaušinį ir įtarkuokite česnaką.

  3. Įmaišykite smulkintus svogūnų laiškus ir šiaudeliais pjaustytą kopūstą.

  4. Gerai išmaišykite ir kepkite blynelius gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Naujausi įrašai

bottom of page