top of page

Avižinis keksas su riešutų sviestu


Avižinis keksas su riešutų sviestu, vmg receptas

8-10 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 1 val.


Reikia:

  • 3 sunokusių bananų

  • 150 g riešutų sviesto

  • 50 ml agavų (klevų) sirupo

  • 200 ml augalinio arba karvės pieno

  • 150 g avižų dribsnių FLAVORINA

  • 50 g avižinių miltų

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

1. Sumaigykite bananus šakute ir sumaišykite su agavų sirupu. Supilkite pieną ir sudėkite 100 g riešutų sviesto. Išmaišykite.

2. Suberkite FLAVORINA avižų dribsnius, avižinius miltus ir kepimo miltelius. Užmaišykite tešlą.

3. Sudėkite ją į stačiakampę 11 x 22 cm kekso formą. Kepkite apie valandą. Ar keksas iškepęs, patikrinkite mediniu iešmeliu.

4. Karštą keksą patepkite likusiu riešutų sviestu. Ataušinkite ant grotelių.

Naujausi įrašai

bottom of page