8-10 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 1 val.
Reikia:
3 sunokusių bananų
150 g riešutų sviesto
50 ml agavų (klevų) sirupo
200 ml augalinio arba karvės pieno
150 g avižų dribsnių FLAVORINA
50 g avižinių miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
1. Sumaigykite bananus šakute ir sumaišykite su agavų sirupu. Supilkite pieną ir sudėkite 100 g riešutų sviesto. Išmaišykite.
2. Suberkite FLAVORINA avižų dribsnius, avižinius miltus ir kepimo miltelius. Užmaišykite tešlą.
3. Sudėkite ją į stačiakampę 11 x 22 cm kekso formą. Kepkite apie valandą. Ar keksas iškepęs, patikrinkite mediniu iešmeliu.
4. Karštą keksą patepkite likusiu riešutų sviestu. Ataušinkite ant grotelių.