Daugiau nei penkerius metus Lietuvos kulinarinį leidybos pasaulį stebinęs VMG kulinarinis žurnalas atsisveikina – VMG komanda pristato paskutinį žurnalo numerį mūsų gimtąja lietuvių kalba „Juodojo žemyno skoniai“. Riboto leidimo, išskirtinį ir paskutinį šios serijos numerį spės įsigyti ištikimiausi ir greičiausi jo gerbėjai.
„Kurdami šį žurnalą nuolat ieškojome įdomiausių ir neįprasčiausių sprendimų, dėl to jis daugeliui žmonių tapo estetikos ir kūrybiškumo etalonu. Tai paskatino pirmą kartą žurnalą nusiųsti ir tarptautinei „World Gourmand Cookbook Awards“ komisijai, iš kurios sulaukėme stulbinančio įvertinimo – žurnalas 2014 metais pripažintas geriausiu pasaulyje!
Po metų džiaugėmės dar labiau, kai žurnalas antrą kartą buvo įvertintas geriausiu pasaulyje. Įveikėme ne tik dar 200 leidėjų, bet ir tokius žinomus vardus kaip Gordonas Ramsay ar Jamie Oliveris. Galiausiai VMG žurnalas buvo įvertintas ir kaip vienas iš trijų geriausių per 20 metų išleistų kulinarinių žurnalų“, – sako Alfas Ivanauskas, VMG kulinarinio žurnalo vyr. redaktorius.
Pasak A. Ivanausko, su tarptautiniu pripažinimu VMG sulaukė ir įvairių pasiūlymų iš skirtingų užsienio šalių. Tai paskatino galvoti apie tolesnius etapus – žengimą į tarptautinę rinką. Leidėjas neslepia, kad šito tikslo ir buvo siekiama.
„Ne veltui paskutinį savo žurnalo numerį skyrėme Afrikai – mus žavinčiai, bet iki šiol ne iki galo atrastai. VMG niekada nebijojo iššūkių, nebijojo ieškoti ar žengti ten, kur kiti neišdrįsdavo. Atėjo metas tai padaryti vėl, o naujienas sužinosite pirmieji“, – intriguoja geriausio pasaulyje kulinarinio žurnalo idėjos autorius.
Paskutiniame numeryje jūsų laukia Afrikos įkvėpti receptai ir reportažai iš viso pasaulio, iš viso – 282 puslapių.
Žurnalą pavartykite čia: https://issuu.com/rimaaukstuolyte/docs/vmg_kulinarinis_zurnalas
Įsigyti žurnalą galite ČIA.
Yorumlar