top of page

Atsigauk: naminiai dviejų sluoksnių spalvoti ledai

  • 2020-04-13
  • 1 min. skaitymo


Reikia:

Mango-bananų sluoksniui:

  • 300 g šaldyto mango

  • 2 sušaldytų gabaliukais bananų

  • 20–30 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 200 ml migdolų arba kitokio augalinio pieno

Avietiniam sluoksniui:

  • 300 g šaldytų aviečių

  • 80–100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 150 g grietinėlės

Patiekti:

  • 6 VILNIUS saldainių su valerijonu ir vyšniomis


  1. Į trintuvo indą sudėkite mangus, bananus ir įberkite DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, sutrinkite iki smulkių grūdelių. Supilkite augalinį pieną ir trinkite iki glotnumo. Masę sudėkite į formą, kurioje šaldysite ledus.

  2. Avietes suberkite į trintuvo indą (galite po mangų masės indo ir neplauti), supilkite cukrų ir susmulkinkite iki smulkių grūdelių. Supilkite grietinėlę ir sutrinkite viską iki glotnumo.

  3. Gautą masę dėkite į indą su mangų ledais. Galite sudėti lygiai, sluoksniais, o galite, lengvai permaišydami paskleisti po visą indą. Sudėkite į šaldiklį.

  4. Likusius ledus patiekite su smulkintais VILNIUS saldainiais su valerijonų ir vyšniomis.


Skanaus!

Susiję įrašai

Rodyti viską
Balta naminė mišrainė (Receptas)

Balta mišrainė – tai vienas populiariausių tradicinių šventinių patiekalų, dažnai patiekiama prie mėsos ar kaip savarankiškas patiekalas.

 
 
bottom of page