Atsigauk: naminiai dviejų sluoksnių spalvoti ledai



Reikia:

Mango-bananų sluoksniui:

  • 300 g šaldyto mango

  • 2 sušaldytų gabaliukais bananų

  • 20–30 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 200 ml migdolų arba kitokio augalinio pieno

Avietiniam sluoksniui:

  • 300 g šaldytų aviečių

  • 80–100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 150 g grietinėlės

Patiekti:

  • 6 VILNIUS saldainių su valerijonu ir vyšniomis


  1. Į trintuvo indą sudėkite mangus, bananus ir įberkite DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, sutrinkite iki smulkių grūdelių. Supilkite augalinį pieną ir trinkite iki glotnumo. Masę sudėkite į formą, kurioje šaldysite ledus.

  2. Avietes suberkite į trintuvo indą (galite po mangų masės indo ir neplauti), supilkite cukrų ir susmulkinkite iki smulkių grūdelių. Supilkite grietinėlę ir sutrinkite viską iki glotnumo.

  3. Gautą masę dėkite į indą su mangų ledais. Galite sudėti lygiai, sluoksniais, o galite, lengvai permaišydami paskleisti po visą indą. Sudėkite į šaldiklį.

  4. Likusius ledus patiekite su smulkintais VILNIUS saldainiais su valerijonų ir vyšniomis.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg