Ar kada teko tokių ragauti: azijietišku stiliumi ruoštos salotos su koldūnais



ALFAS TOP videoreceptą žiūrėkite ČIA


Reikia:

  • Saujos neutralaus skonio salotų lapų (romaninių)

  • 1 morkos

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • ½ raudonosios paprikos

  • ½ vid. dydžio pankolio

  • 1 raudonojo svogūno

  • 150 g šaldytų sojos pupelių

  • 300 g GYOZA koldūnų su vištiena ir grybais

  • Aliejaus (kepti)

Padažui:

  • 2 šaukštų WOW MAMA padažo „Sweet Asia Sauce“

  • 1 cm dydžio gabaliuko nuvalytos imbiero šaknies

  • 1 apelsino


1. Padažui supilkite WOW MAMA padažą „Sweet Asia Sauce“ į dubenėlį, patarkuokite imbiero bei apelsino žievelės ir įspauskite apelsino sulčių.

2. Į kitą dubenį sudėkite pasmulkintus salotų lapus. Morką ir agurkus supjaustykite pailgomis plonomis riekelėmis, papriką – plonomis pailgomis juostelėmis. Supjaustykite plonai pankolį ir raudonąjį svogūną.

3. Visas daržoves sudėkite ant salotų lapų atskiromis krūvelėmis, nemaišykite. Šaldytas sojos pupeles atšildykite, perplaukite verdančiu vandeniu ir taip pat sudėkite į dubenėlį.

4. Į keptuvę įpilkite aliejaus, pakaitinkite. Sudėkite GYOZA koldūnus su vištiena ir grybais, uždenkite keptuvę. Kepkite 2–3 min., kol apskrus. Įpilkite į keptuvę su koldūnais apie 100 ml vandens, uždenkite ir garinkite dar apie 3–4 min.

5. Užpilkite padažu salotas, ant viršaus išdėliokite pagamintus koldūnus.


Skanaus!



Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg