ALFAS TOP videoreceptą žiūrėkite ČIA
Reikia:
Saujos neutralaus skonio salotų lapų (romaninių)
1 morkos
2 trumpavaisių agurkų
½ raudonosios paprikos
½ vid. dydžio pankolio
1 raudonojo svogūno
150 g šaldytų sojos pupelių
300 g GYOZA koldūnų su vištiena ir grybais
Aliejaus (kepti)
Padažui:
2 šaukštų WOW MAMA padažo „Sweet Asia Sauce“
1 cm dydžio gabaliuko nuvalytos imbiero šaknies
1 apelsino
1. Padažui supilkite WOW MAMA padažą „Sweet Asia Sauce“ į dubenėlį, patarkuokite imbiero bei apelsino žievelės ir įspauskite apelsino sulčių.
2. Į kitą dubenį sudėkite pasmulkintus salotų lapus. Morką ir agurkus supjaustykite pailgomis plonomis riekelėmis, papriką – plonomis pailgomis juostelėmis. Supjaustykite plonai pankolį ir raudonąjį svogūną.
3. Visas daržoves sudėkite ant salotų lapų atskiromis krūvelėmis, nemaišykite. Šaldytas sojos pupeles atšildykite, perplaukite verdančiu vandeniu ir taip pat sudėkite į dubenėlį.
4. Į keptuvę įpilkite aliejaus, pakaitinkite. Sudėkite GYOZA koldūnus su vištiena ir grybais, uždenkite keptuvę. Kepkite 2–3 min., kol apskrus. Įpilkite į keptuvę su koldūnais apie 100 ml vandens, uždenkite ir garinkite dar apie 3–4 min.
5. Užpilkite padažu salotas, ant viršaus išdėliokite pagamintus koldūnus.
Skanaus!