Mišku kvepianti klasikinio patiekalo interpretacija. Voveraičių karbonaros receptas.

2 porcijoms
Voveraičių karbonarai pagaminti reikia:
150 g spagečių LA MOLISANA
2 kiaušinių trynių
2 saujų šviežių voveraičių
4 juostelių šaltai rūkytos šoninės
40 maderos arba brendžio
200 g grietinėlės
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
40 g kietojo sūrio
žiupsnelio šviežių čiobrelių druskos, pipirų
1. Išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės.
2. Šoninę paskrudinkite orkaitėje, kol taps traški.
3. Keptuvėje įkaitintame aliejuje lengvai apkepinkite grybus, pagardinkite druska, pipirais ir smulkintais čiobreliais.
4. Kitoje keptuvėje grietinėlėje pašildykite makaronus, sudėkite skrudintą šoninę, įpilkite maderos.
5. Ant karštų makaronų dėkite kiaušinio trynius, suberkite grybus ir kietojo sūrio drožles.
Skanaus!