4 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 10-15 min.
Orkaitės t-ra 160 °C
Reikia:
8 vakarykščių cepelinų
200 g karštai rūkytos šoninės
200 g svogūnų
200 g grybų
100 g grietinėlės
100 g grietinės
saujelės petražolių ir krapų
druskos, pipirų
1. Cepelinus perpjaukite skersai pusiau ir apvyniokite šonine. Pašaukite į iki 160 °C įkaitintą orkaitę kepti 10–15 min.
2. Padažui susmulkinkite likusią šoninę, svogūnus ir grybus. Apkepkite keptuvėje šoninę, svogūnus ir po to sudėkite kepti grybus. Užpilkite grietinėlę ir grietinę. Pavirkite, kol sutirštės, ir sudėkite kapotus žalumynus.
3. Lėkštėje serviruokite padažą ir cepelinus, papuoškite krapais.