
Laidą VIENAS GAMTOJE ir patiekalo video receptą rasite ČIA
Reikia:
4 pasagos formos lašišos gabaliukų (maždaug po 180 g)
Marinatui:
2 skiltelių česnako
1 šaukšto nuvalyto imbiero
2 apelsinų
4 šaukštų sojų padažo
50 ml aliejaus
1 šaukšto rudojo cukraus
1 šaukšto nutarkuotos apelsino žievelės
1. Susmulkinkite česnaką ir imbierą, išspauskite apelsinų sultis.
2. Suplakite kartu visus produktus, skirtus marinatui. Į plokščią indą sudėkite žuvį ir užpilkite marinatu. Palikite kelioms valandoms.
3. Kepkite žuvį ant grotelių po 4–5 min. iš kiekvienos pusės, kartkartėmis tepkite marinatu.
4. Iškepusią žuvį patiekite išsyk.

ALFO PATARIMAI:
· Lašišą galite patiekti su smulkintomis žolelėmis, česnaku, smulkinta apelsino žievele.
· Svarbiausia – neperkepkite lašišos, ji turi viduje likti kreminė, o iš išorės lengvai apskrudusi.
· Galite pašlakstyti citrinų arba apelsinų sultimis.
Skanaus!
BARBORA receptų skiltyje vienu mygtuko paspaudimu galite visus šiuos produktus sudėti į pirkinių krepšelį.