top of page

Anties kulšelės ant raugintų kopūstų pagalvės

  • Writer: vmgonline
    vmgonline
  • 2019-03-16
  • 1 min. skaitymo

Jei mėgstate raugintus kopūstus, būtinai išbandykite troškinį su kopūstais, apelsinais, džiovintomis slyvomis ir raugintais kopūstais. Lengvai pagaminamas, kvapnus ir sotus patiekalas.


Anties kulšelėms, troškintoms su raugintais kopūstais, reikia:

  • 4 LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių

  • 1 l raugintų kopūstų

  • 1 apelsino

  • Saujelės džiovintų slyvų

  • 1 šaukštelio saldžiųjų paprikų

  • Druskos

  • Pipirų, mairūno

  • 1 šaukštelio rudojo cukraus


  1. Kulšeles pabarstykite druska, pipirais ir mairūnais. Palikite pasimarinuoti, kol paruošite kopūstus.

  2. Kopūstus sumaišykite su pjaustytu apelsinu ir džiovintomis slyvomis ir cukrumi. Sudėkite juos į kepimo formą.

  3. Kulšeles uždėkite ant kopūstų, uždenkite skardą aliuminio folija ir kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 20 min., po to temperatūrą sumažinkite iki 140 °C ir kepkite dar 2-3 val. Įpusėjus kepti nuimkite foliją, paukštieną vis palaistykite susidariusiomis sultimis.


Skanaus!

bottom of page