Anakardžių tortas su ciberžole ir linų sėmenimis


Anakardžių tortas su ciberžole ir linų sėmenimis, vmg recpetas

6 asm.

Gaminimas 30 min.

Zzz 12 val.


Reikia:

Pagrindui:

  • 100 g migdolų

  • 6–7 datulių

  • 1–2 šaukštų apelsinų sulčių

Kremui:

  • 300 g anakardžių

  • 100 ml kokosų aliejaus

  • 1–2 šaukštų agavų sirupo

  • 50 ml apelsinų sulčių

  • 1 šaukšto ciberžolės

  • 1 apelsino žievelės (nutarkuotos)

  • 2 šaukštų linų sėmenų

1. Riešutus užmerkite vandenyje. Geriausiai – per naktį.

2. Pagrindui sutrinkite datules ir migdolus, įpilkite apelsinų sulčių.

3. Pagrindą sudėkite į 18 cm skersmens kepimo popieriumi išklotą formą ir labai gerai suspauskite. Tai galite padaryti stiklinės dugnu.

4. Riešutus nusunkite ir sutrinkite trintuvu iki glotnios masės kartu su kokosų aliejumi ir agavų sirupu. Tirštumą reguliuokite apelsinų sultimis.

5. Sudėkite likusius produktus, išskyrus linų sėmenis, ir sutrinkite iki glotnios masės. Pabaigoje suberkite linų sėmenis. Viską sumaišykite.

6. Supilkite masę į formą ant paruošto pagrindo ir dėkite į šaldytuvą.

Palikite per naktį. Patiekite papuošę uogomis ir gėlėmis.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg