4 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 3 val.
Orkaitės t-ra 140 °C
Reikia:
4 LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių
1 l sausojo kriaušių sidro
Žiupsnelio druskos
2–3 tvirtų kriaušių
Kelių šakelių čiobrelio
1. LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių odelę įpjaukite langeliais. Dėkite ant įkaitintos keptuvės odele į apačią, pakepkite, kol išsilydys riebalai.
2. Sudėkite kulšeles į troškintuvą, supilkite sidrą, pasūdykite ir šaukite į iki 140 °C įkaitintą orkaitę 2 val.
3. Kriaušes supjaustykite ketvirtadaliais, pašalinkite sėklalizdžius ir sudėkite į troškintuvą kartu su antiena. Įdėkite kelias čiobrelio šakeles. Kepkite dar apie valandą.
Skanaus!