Ančių širdelės su baklažanais


Ančių širdelės su baklažanais, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 35 min.


Reikia:

  • 1 svogūno

  • kelių skiltelių česnako

  • 500 g ančių širdelių

  • 1 baklažano

  • 3–4 šaukštų terijakio padažo

  • žiupsnelio maltos aitriosios paprikos

  • šlakelio aliejaus

  • druskos, juodųjų pipirų

1. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepkite pjaustytus svogūną ir česnaką.

2. Sudėkite griežinėliais pjaustytą baklažaną ir širdeles. Kepkite kelias minutes ant didelės kaitros, kol gražiai apskrus.

3. Supilkite terijakio padažą, pagardinkite aitriąja paprika, druska ir juodaisiais pipirais. Patroškinkite apie 25 min., kol suminkštės.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg