
Reikia:
1 sluoksniuotos bemielės tešlos lakšto (250 g)
50 g tarkuoto kietojo sūrio
100 g tepamojo sūrio
50 g FELIX Cezario padažo
1 kekės KIETAVIŠKIŲ saldaininių pomidorų
3–4 KIETAVIŠKIŲ geltonųjų slyvinių pomidorų
3–4 KIETAVIŠKIŲ juodųjų pomidorų
Saujelės KIETAVIŠKIŲ vyšninių pomidorų
Sluoksniuotą tešlą dėkite į kepimo skardą. Įpjaukite palei perimetrą, įsivaizduojamą rėmelį, bet neperpjaukite iki galo. Gausiai subadykite vidurį šakute.
Sumaišykite tarkuotą kietąjį sūrį, tepamąjį sūrį ir FELIX Cezario padažą. Šiuo padažu patepkite tešlą viduje rėmelio.
Ant pateptos tešlos dėliokite KIETAVIŠKIŲ saldaininius pomidorus – neskirstykite, gražiau bus, jei sudėsite visą kekę, KIETAVIŠKIŲ geltonuosius slyvinius bei juoduosius pomidorus supjaustykite storokais griežinėliais ir irgi dėliokite ant tešlos. Į tarpus sudėkite KIETAVIŠKIŲ vyšninius pomidorus.
Kepkite įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje apie 25–30 min.
Skanaus!