8-10 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 50 min.
Orkaitės t-ra 195 °C
Reikia:
420 g KAUNO GRŪDAI viso grūdo kvietinių miltų
1 nubraukto šaukšto druskos
1 šaukšto rudojo cukraus
1 šaukštelio sodos
2 šaukštelių kepimo miltelių
75 g šalto sviesto
350 ml natūralaus jogurto
Miltų (pabarstyti)
1. Duonai suberkite KAUNO GRŪDAI viso grūdo kvietinius miltus, druską, cukrų, sodą ir kepimo miltelius į trintuvo indą, sudėkite šalto sviesto gabaliukus ir sutrinkite.
2. Sudėkite mišinį į dubenį, supilkite jogurtą ir išminkykite tešlą.
3. Padarykite rutulį, pabarstykite miltais iš viršaus, įpjaukite viršų kryžmai.
4. Šaukite į įkaitintą iki 195 °C orkaitę. Kepkite 50 min.
Comments