Šį kartą dalijamės paskyromis, kurių autoriai nusprendė maistą paversti menu.
@tishacherry paskyra: https://www.instagram.com/tishacherry/
Tisha kuria naudodama „Oreo“ sausainius, o ant jų gali atsidurti beveik viskas: žinomų žmonių portretai, filmų herojai, sausaininės pripažintų meno kūrinių reprodukcijos.
A photo posted by Tisha Cherry ??? (@tishacherry) on Mar 14, 2016 at 7:33pm PDT
@groehrs paskyra: https://www.instagram.com/groehrs/ Gretchen Röehrs kuria valgomą madą.
Crudité Crew #sgNYFW A photo posted by Gretchen Röehrs (@groehrs) on Sep 11, 2015 at 10:07am PDT
@diego_cusano paskyra: https://www.instagram.com/diego_cusano/
Dailininkas savo iliustracijas puošia vaisiais, daržovėmis, makaronais ir kitais maisto produktais.
A photo posted by FANTASY RESEARCHER (@diego_cusano) on Apr 25, 2016 at 10:56am PDT
@isteef paskyra: https://www.instagram.com/isteef/ Tam, kad galėtų kurti, Stephan Brusche užtenka vieno banano.
Annunciation • Fra Angelico / With a shoutout to @callyjoart because around this time last year she shared my first christmas fruitdoodle ??? #biblebanana #fruitdoodle #annunciation #angelgabriel #virginmary #FraAngelico #MuseoDiocesano A photo posted by Stephan Brusche (@isteef) on Nov 28, 2015 at 4:16pm PST
@mister_krisp paskyra: https://www.instagram.com/mister_krisp/
Jessica Siskin interesų sfera – kitokie ryžių trapučiai.
A photo posted by misterkrisp ?? jessica siskin (@mister_krisp) on Feb 28, 2016 at 4:18pm PST
@tasteofstreep paskyra: https://www.instagram.com/tasteofstreep/ Paskyros autoriai turi savo nuomonę apie atliktus aktorės Meryl Streep vaidmenis.
in a pickle because tomorrow’s monday ? #meryl #merylstreep #pickle #sunday #brunch #monday #eats #foodie #hungry #dinner #spring #supper #love #nyc #uk #la #green #theironlady A photo posted by taste of streep (@tasteofstreep) on Apr 3, 2016 at 2:57pm PDT
@culinary_canvas paskyra: https://www.instagram.com/culinary_canvas/
Aistros maistui, menui ir fotografijai rezultatas.
A photo posted by CULINARY CANVAS (@culinary_canvas) on May 8, 2016 at 4:30am PDT
Comentarios