top of page

5 SKAITOMIAUSIEJI: ką skaitėte šią savaitę?

Vasara kaitina orą, norisi mažiau skaityti, mažiau galvoti, mažiau kalbėti, daugiau nieko neveikti. Kita vertus, valgyti neišvengiamai norisi ir, kaip parodė apklausa portalo feisbuko profilyje – ne ką mažiau, nei šaltuoju metų laiku. Kviečiame Jus valgyti skaniai, bet gaminti lengvai – visiškai vasaros režimu!

Ką labiausiai skaitėte ir gaminote šią savaitę?



Tobulas Cezario salotų padažas: kaip jį gaminti? Skaitomas, nes Cezario salotos neturi sezono, o ypač vasarą, kai norisi lengvai, traškiai, gaiviai numalšinti alkio kirminą. Išandykite receptą, kurį siūlome, ir visiems laikams atsikratysite nuostatos, kad pagaminti tobulą padažą šioms salotoms yra iššūkis. Nieko panašaus!



O jeigu nieko gaminti nesinori, tai žinokite, kad miesto glėbys vasarą visada atviras jums. Išsiilgę valgančiųjų ir besišnekučiuojančiųjų laukia kavinių ir restoranų terasos bei kiemeliai. Pristatome įdomius, bet kiek pasislėpusius: Jaukiausi Vilniaus kiemeliai, kuriuose dalijamasi maistu, muzika ir pokalbiais



Šaltibarščiai triumfuoja ir šiemet. Tai populiariausia Lietuvoje vasaros sriuba, šiemet pelnytai įtraukta ir į nacionalinį meniu. Regis, tai yra tokia paprasta sriuba, bet iš tiesų ji turi begales intriguojančių paslapčių, nesudėtingų, bet keičiančių skonį iš esmės. Keletą patarimų, kurių poveikis, tikėtina, patiks ir Jums, rasite straipsnyje 6 aukso vertės patarimai šaltibarščių gerbėjams.


Miškuose pilna grybautojų, kurių sugrybautos gėrybės vėliau virsta gardžiais patiekalais. Įdomu, ką verdate Jūs – grybų sriubą ar grybienę? Kvepia mišku: profesionalai pataria, kaip virti tikrą grybienę



Ir, žinoma, VIENAS GAMTOJE. Tikimės, kad gamtoje laiką leidžiate ne vieni, o linksmoje, jums mieloje kompanijoje. Kas yra geros kompanijos geros nuotaikos garantas? Žinoma, kad skanus grilio dūmelis ir geras maistas, kurį lengva pasigaminti net ir laukinėje gamtoje. Laidos VIENAS GAMTOJE receptai padės sukurti puikią nuotaiką ir skanų patiekalą. Naujausius receptus rasite ČIA ir ČIA.



Iki skanaus!

Comentarios


Naujausi įrašai

bottom of page