5 skaitomiausi šios savaitės straipsniai


Kol pasaulis maišo pragaro ingredientų pilnus katilus, tikimės, kad Jūsų virtuvėse vis dar sezoninė rutina ir taika. Atminkite svarbiausią taisyklę dėl skonio nesiginčijama, o skirtingos nuomonės į receptų aprašus neįtraukiamos: ten turėtų patekti tik kulinariniai faktai. Todėl gyvenkime draugiškai ir kuo skaniau!


Ką labiausiai skaitėte šią savaitę?



Kasdien ledų!" Su tokiu iššūkiu pasitikome karščiausią rugpjūčio savaitę ir tikrai nesigailime. Tikimės, kad jūs dėl to džiaugiatės, iššūkį priėmėte ir galite pasidalinti nuomone apie ledų tortą „Aliaska“, naminius jogurtinius ledus su braškėmis ir šilauogėmis, instagramo aplodismentų ir patiktukų" vertus kakavinius ledus su granola ir kitus vėsinančius savaitės pasiūlymus.


Įdomios asmenybės visada sukelia bangą", net jei kalba ne apie skandalus, o tik apie ...pusryčius. Žmogus, apkeliavęs turbūt visą pasaulį ir maišęs maisto pilnus puodus kone viso pasaulio virtuvėse, Merkinės muilo fabrike šią vasarą atidaręs unikalų lauko restoraną, portalui papasakojo apie savitus pusryčių ritualus. Pavyzdžiui, kad niekada negeria kavos neišgėręs arbatos. Kokie buvo keisčiausi, romantiškiausi žurnalisto, keliautojo Vytaro Radzevičiaus kada nors valgyti pusryčiai? Skaitykite: Romantiškiausi Vytaro Radzevičiaus pusryčiai – šviežios austrės ir šaltas šampanas!


Vasara kvepia ne tik šviežutėlėmis uogomis ir daržovėmis, bet ir namuose keptais blynais. Nes kada, jeigu ne atostogaudami, prisilepinsime jais iki soties? Kvepia blynais! 16 patarimų, kaip iškepti ploniausius ir švelniausius lietinius