![Žiedinių kopūstų ir bulvių blynai rytietišku stiliumi,vmg receptai](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_65341c40cc9f463aa17343faafec67e0~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_654,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/d875bb_65341c40cc9f463aa17343faafec67e0~mv2.jpg)
8-10 asm.
Gaminimas 40 min.
Reikia:
2 šaukštelių „garam masala“ prieskonių
½ šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
½ šaukštelio kumino
4 vid. dydžio bulvių
1 nedidelio žiedinio kopūsto
Nedidelio ryšelio svogūnų laiškų
80 g miltų
3 šaukštelio česnako granulių
Druskos, pipirų
1 kiaušinio
Aliejaus (kepti)
Jogurtiniam padažui su kariu:
300 ml graikiško jogurto
1 šaukštelio kario prieskonių
1 žaliosios citrinos sulčių
Žiupsnelio druskos
Ryšelio mėtų
Ryšelio peletrūnų
1. Sausoje keptuvėje 1–2 min. pakaitinkite „garam masalą“, papriką ir kuminą.
2. Bulves sutarkuokite bulvine tarka. Taip pat sutarkuokite žiedinį kopūstą. Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite. Suberkite miltus, prieskonius, įmuškite kiaušinį ir sumaišykite. Pagardinkite druska ir pipirais.
3. Šaukštu dėkite masę į keptuvę su 1–2 šaukštais aliejaus, kepkite iš abiejų pusių.
4. Patiekite su jogurtiniu padažu.
5. Padažui pakepinkite prieskonius sausoje keptuvėje ir sumaišykite visus ingredientus.