4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 30 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Zzz 2-3 val.
Reikia:
12–16 vištienos sparnelių tulpių
1 šaukštas česnakų tyrės FELIX
1 šaukštas bazilikų tyrės FELIX
1 didelis svogūnas
1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštas medaus
3 šaukštai aliejaus
2–3 šakelės čiobrelio
1 šakelė raudonėlio
2 šaukštai baltojo vyno acto
1 šaukštas druskos
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1. Supjaustykite svogūną plonais šiaudeliais, sumaigykite jį kartu su česnakų tyre FELIX, bazilikų tyre FELIX ir druska. Prieskonines žoleles susmulkinkite. Sumaišykite svogūną, prieskonines žoleles ir likusius produktus. Sudėkite vištienos sparnelių petukus į marinatą, švelniai pamaigykite. Palaikykite 2–3 val. šaltai o geriausiai – per naktį. 2. Sudėkite sparnelius į skardelę, šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 30 min. 3. Šiltus sparnelius patiekite su traškiomis salotomis ir Kepsnių padažu FELIX (Medaus ir garstyčių).